Новости

Дом > Новости > Садржај
Аирбаг апликације
May 28, 2016

Ваздушни јастуци су углавном користе у машине за прављење папира, цоррецторс, календар, новинаре, Згртачи, жице и друге делове за контролу потеза за корекцију и напетост, превазиђе је Ваздушни јастуци као подизање уређај дизања компоненте, традиционални недостатке дижући опреме, без одржавања, дуго сервис живот и операција лако променити.

Механичке вибрације у ваздух бешике, дијафрагму и комбинезону-тип структуре. Ваздушни јастуци може да се користи у разним машински уређаји апсорбују вибрације амортизери, контролу кретања или боостер ефекта. Са еластични елемент има исте функције у односу на челичне опруге, аир баг има једноставне структуре, поуздане операције, без комплекса параметар Обрачун и структура дизајна, статички без скретање, лака за кориштење и одржавање и дужи животни век.

У пракси, Ваздушни јастуци имају многе користи, као што су вибрације, шок, подизање, занимљив и анти-замах, и тако даље, у зависности од његовог коришћења и користите број визуални уређаји. Али постоји заједнички именилац не може игнорисати, треба да буде опремљена довољно ваздуха да би стабилност унутрашњи притисак.

Qингдао Схенxинг Аир Баг произвођачаТелефон: +86-18663978771