Морски Аирбаг високог притиска за брод покретање и луку

Морски Аирбаг високог притиска за брод покретање и луку

Морски ваздуљних јастука: маринац ваздуљних јастука за брод покретање/слетање/клизи. Морски ваздуљних јастука су позната и као балон, на надувавање торбе, торбе Ролер, циљању дизања торбе, отпад. Стандардне Ер бегом величина ра
Product description

Као један од водећих морских аирбаг високог притиска за лансирање брода и луку произвођача и добављача у Кини, СХЕНXИНГ је опремљена са једним од најбољи маринац аирбаг високог притиска за покретање брода и слетање брендова, Добродошли у куповину и на велико прилагођени масовне производе у Кини на лагеру од наше фабрике.

Морски ваздуљних јастука:

Морски ваздуљних јастука за брод покретање/слетање/клизи. Морски ваздуљних јастука су позната и као балон, на надувавање торбе, торбе Ролер, циљању дизања торбе, отпад. Стандардне Ер бегом величину опсега је 0,8 м пречник 2.0 м, са дужином до ефективно 18.0 м дужине и још више.

Морски ваздуљних јастука користе се за брод, лансирање, утовар и плута. Они је распрострањена у теретни брод/брод/пловило покретање луку, укидање помера потопљених бродова и и спасимо снагу бродове. Морски ваздуљни јастуци су у корист не само чувања рада и времена, али трошкове инвестиције. Поред тога, они су флексибилни, портабл и поуздан.

Спецификација производа:

1 . стандардне спецификације од морских ваздуљних јастука.

Можете одабрати потребне пречника и ефективна дужина упознати своје пројекте

(1) Пречник : од 0,8 м до 2,0 м.

(2) Ефективна дужина: од 5м до 18м.

Горе наведене спецификације само да су нам Стандардни распореди спецификације. Се од прилагодили величину по захтеву купаца.

2 . стандардни број слојева

Бројеви од слојева, што значи број природно - гума-врпцу слој, обично нам ваздуљни јастуци садрже од 3 на 9 слојева типове. Други тип је и даље доступна на твој захтјев да потврдите у сигурности радног притиска.

Морски ваздуљних јастука функција:

Високи гас стезање, носе отпора, старењу отпора, вода има ваздуха време, људи и флексибилан, сигуран и поуздан, имати неки добар снагу против бора, и еластичне, флексибилност, операција је једноставна, са добро против старења својства, као и перформансе апликације дуго,

Балон покретање више могу да смањи загађење животне средине, прилагоде национална политика околине, је био у широкој употреби у брод флуктуације, Кенедијев дизању уклоњена и друге хеавy противи руковање, подводне инсталације да помогне флоат, итд. Дуго роком трајања.



Hot Tags: Морски аирбаг високог притиска за брод покретање и слетање фабрика, добављачи, произвођачи Кина, велепродаја, прилагођене, направљен у Кини, брендова, купи, Балк, на лагеру
Сродни производи
Истрага

Qингдао Схенxинг Аир Баг произвођачаТелефон: +86-18663978771