о нама

Дом > о нама

Qингдао Схенxинг Аир Баг произвођача регистрован до су релевантна државна одељења као професионални великог обима ентерприсе у пољу. Наши главни производи су Ваздушни јастуци и гумени Блатобрани. Производни инжењеринг и специјализоване (пловила) са Морски ваздух торбу и морски гумени блатобран произвођача након много година да гумени блатобран производне технологије и истраживања, наша компанија можете дизајнирати и произвести сопствене сигурности Ваздушни јастуци и на надувавање вишенамјенски гумени Блатобрани. Цомпанyс аир баг може да се користи у цаиссонс, мост и других великих земљишта тешке компаније предаје, главна компонента воде како плута транспорта, мост гумени подржавају подлога за замену брод и лансирање, олупине брода, отпад, гас, тецност, контејнере и транспорта, подесите привремену резервоар нафте складишта, Лулу ред ерекција лулу фоке, подижући бове канал летећем мост и морских дубина рибља фарма плута нет.

Компаније за квалитет која развоја, интергритy тржишта и креирати будућност ентерприсе објективна независна истраживања и развоја производње од водећих производа инжењерство и Морски ваздух торбу, са високо квалитетне сировине и савршено афтер продају услуга брзо окупирала тржиште у бродоградње има добру репутацију. Народ компаније имају непрекидно давао побољшање квалитета производа и користите најбољи материјал, наша компанија добре техничке цапабилитион. Нам укупан годишњи обима продаје је нама 5 $ да нас $ 10миллион. Компанија је увек био фокусиран на истраживање, развој и иновације. 2008 . године, смо се прославила ИСО9001:2008 цретифицатион и УСС акредитације.

Наша компанија се налази у Јимо, град Qингдао, Схандонг провинција. Након "разумној цени, ефикасну производњу времена и добро продаји услуга" принцип, успоставили смо дугорочно партнерство са многим предузећима. Да ли смо топло Поздрављам пријатеље да нас посјетите за пословне преговоре. Надамо се да сарађује са више купаца за матуал развој и бенефиције. Поздрављамо потенцијалне купце да нас контактирате!

Пословни тип: произвођач, трговина ЦомпанyВерифиед

Локација : Схандонг, Кина (копно) потврдио

Главни производи: маринац ваздуљних јастука, морски Блатобрани, маринаца на надувавање гумена лопта, полиуретанске Блатобрани, на надувавање гуме Блатобрани

Укупно запослених: 51 - 100 људи

Укупан годишњи приход: У.С. 5 милиона долара - АМЕРИЧКИ 10 милиона долара

Године успоставила: 2009Верифиед

Топ 3 тржишта:

Јужна Европа 10.00%

Западна Европа 10.00%

Источној Азији 10.00%

А : потврда о РЕГИСТРАЦИЈИ


Qингдао Схенxинг Аир Баг произвођачаТелефон: +86-18663978771